تهیه کیک رولت سوئیسی

نویسنده: امید رمضانزاده دسته: Root تاریخ: دیدگاه: 0 بازدید: 7

کیک رولت سوئیسی یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها در سرتاسر جهان است. این کیک را می‌شود با هزاران طعم و ترکیب متفاوت ساخت و ما در این مطلب سراغ یکی از بهاری‌ترین ترکیب‌ها و البته تزیین‌های ممکن رفته‌ایم. با این دستور تهیه و تزیین می‌توانید مهمانی‌های فصل بهار و جشن تولدرا با کیک رولت سوئیسی دلنشین‌تر کنید.

در این دستور تهیه کیک رولت سوئیسی از کیک اسفنجی وانیلی استفاده کردیم که با مایه پای سیب پر شده و رویش با شکر دارچینی و پنیر کرمی تارت تزیین شده است. گل‌های رنگارنگ روی کیک هم حال و هوای بهاری آن را بیشتر می‌کند.

گام اول: مواد لازم برای کیک رولت سوئیسی

  • سه عدد تخم مرغ با زرده و سفیده جدا شده
  • شش قاشق غذاخوری شکر سفید – این مقدار را به دو نیم تقسیم کنید.
  • سه قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • دو قاشق غذاخوری شیر
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • نصف فنجان آرد

گام دوم: مواد اصلی را ترکیب کنید

در یک کاسه بزرگ، زرده‌های تخم مرغ و نصف شکر سفید را بریزید و آنقدر هم بزنید تا یک ترکیب لیمویی کم رنگ ایجاد بشود.

وقتی مخلوط لیمویی شد شیر، روغن گیاهی و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. سپس نشاسته ذرت و آرد را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا غلیظ بشوند. این ترکیب اصلی کیک رولت سوئیسی است که باید آن را برای مدتی کنار بگذارید.

گام سوم: مارینگو را آماده کنید

در یک کاسه دیگر یا استند میکسر، سفیده‌های تخم مرغ را آنقدر بزنید که حالت فومی پیدا کنند. به تدریج و آرام شکر سفید را اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را به مدت ۱۰ دقیقه با میکسر مخلوط کنید تا کاملا سفت بشود.

گام چهارم: مواد کیک رولت سوئیسی را با هم مخلوط کنید

بخش دوم و سوم را هم به همان روش اضافه کنید تا مخلوط روان و پر از هوا بشود.

گام پنجم: فر را گرم کنید و خمیر را پخش کنید

یک ظرف ۱۳ در ۹ اینچ را با کاغذ مومی بدوشانید و خمیر را با کاردک کاملا یکدست رویش پخش کنید.

گام ششم: کیک رولت سوئیسی را بپزید

وقتی کیک پخت آن را روی کابینت بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید تا سرد بشود. یک لایه کاغذ مومی دیگر روی کابینت بگذارید و کیک را رویش بگذارید. بالافاصله کاغذ مومی قدیمی را از روی کیک جدا کنید. اگر بلافاصله اینکار را نکنید، کاغذ مقداری از کیک را با خودش بلند می‌کند.

گام هفتم: کیک را رول کنید

وقتی کیک هنوز گرم است، کیک را به کمک کاغذ مومی رول کنید. می‌توانید از یک دستمال آشپزخانه تمیز هم کمک بگیرید. کیک را سفت رول کنید و لبه‌های کاغذ مومی یا دستمال را ببندید تا کیک خشک نشود.

همین جا بگوییم که برای درست کردن کیک رولت سوئیسی می‌توانید کیک اسفنجی را از روز قبل درست کنید. کیک را همین طور با کاغذ و دستمال رول کنید تا خشک نشود.

گام هشتم: لایه دارچین و شکر را آماده کنید

  • یک قالب کره بدون نمک
  • یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک قاشق غذاخوری پودر دارچین

کره را در یک شیرجوش و روی حرارت متوسط آب کنید. وقتی کره آب شد، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل بشود. شعله را خاموش کنید و دارچین را به آن اضافه کنید. ظرف را کنار پنجره یا روی کابینت بگذارید تا کره دوباره سفت بشود و مخلوط شکل خمیری پیدا کند. دوباره کمی مواد را هم بزنید تا خمیر یکدست بشود.

گام نهم: کمپوت پای سیب را درست کنید

  • دو عدد سیب پوست کنده و خرد شده
  • نصف فنجان شکر سفید
  • نوک انگشت نمک
  • نوک انگشت جوز هندی

سیب‌های خرد شده، نمک و شکر را در شیرجوش بریزید. آنقدر این مخلوط را روی دمای متوسط بپزید تا سیب‌ها کاملا نرم بشوند. جوز هندی را اضافه کنید و پخت مایه سیب را تا جایی ادامه بدهید که آبش کاملا بخار بشود.

بعد از بخار شدن آب، کمپوت سیب با مقداری شربت شکر خواهید داشت. کمپوت را یک طرف ظرف جمع کنید و ظرف را کج بگذارید تا باقیمانده شکر هم از سیب‌ها جدا بشود.

گام دهم: خامه پنیری را درست کنید

  • ۱۱۳ گرم پنیر خامه‌ای – پنیر باید در دمای اتاق نرم شده باشد.
  • یک فنجان خامه زده شده سنگین
  • چهار قاشق غذاخوری شکر سفید
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

خامه زده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با دست یا میکسر برقی آنقدر هم بزنید که به شکل یک حجم نرم دربیاید. سپس پنیر خامه‌ای نرم شده را به تدریج به خامه اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید. وقتی خامه و پنیر کاملا با هم مخلوط شدند، سرعت میکسر را زیاد کنید و آنقدر مواد را هم بزنید که سفت بشوند.

گام یازدهم: کیک اسفنجی را آماده کنید

گام دوازدهم: مواد را روی کیک بمالید

یک لایه از مایه دارچین و شکر را روی کیک اسفنجی پخش کنید. سپس یک لایه خامه پنیری رویش بمالید.

وقتی خامه و مواد داخلی را روی کیک می‌مالید، در محل شروع شدن رول مقدار مواد بیشتری بزنید و همین طور که به سمت وسط/انتهای رول می‌روید مقدار مواد را کم کنید. به این ترتیب وقتی کیک رولت سوئیسی را رول می‌کنید، مواد بیرون نمی‌زنند.

گام سیزدهم: پای سیب را اضافه کنید

دور کیک سلفون بپیچید و آن را در دستمال بگذارید. کیک را حداقل برای ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد بشود. فراموش نکنید لبه‌های سلفون و دستمال را خوب ببندید.

گام چهاردهم: خامه مارینگوی ایتالیایی درست کنید

برای درست کردن این خامه کره‌ای به مواد زیر نیاز دارید:

  • سفیده ۶ عدد تخم مرغ
  • ۳/۴ فنجان شکر سفید
  • نصف فنجان آب
  • سه قالب کره بدون نمک – در دمای اتاق
  • یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • دماسنج آشپزی

شکر و آب را در یک شیرجوش کوچک بریزید و روی شعله متوسط بگذارید. این ترکیب را هم نزنید و صبر کنید تا شکر حل بشود و به جوش بیاید. صبر کنید تا به دمای ۲۴۰ درجه فارنهایت برسد (حدود ۱۵ دقیقه). در همین حین سفیده‌های تخم مرغ را با سرعت کم بزنید تا حالت فومی پیدا کنند.

وقتی شربت شکر آماده شد، آن را از روی شعله بردارید. سرعت میکسر را زیادی کنید و خیلی آرام و پیوسته شربت شکر داغ را روی سفیده تخم مرغ بریزید.

وقتی همه شربت شکر را اضافه کردید، برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر مخلوط را هم بزنید تا دمایش به دمای اتاق برسد و بتوانید بهش دست بزنید. این سرد شدن خیلی مهم است چون اگر کره را وقتی بریزید که کاسه هنوز داغ است، کره آب می‌شود و به شکل سوپ درمی‌آید!

وقتی کاسه مواد سرد شد، هر بار یک قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و با سرعت بالا آن را مخلوط کنید. با اضافه کردن کره، باد خامه کره‌ای کمتر می‌شود که اشکالی ندارد. کل کره را به همین ترتیب اضافه کنید. وقتی کره را اضافه کنید خامه ابتدا به شکل سوپ درمی‌آید، سپس مواد از هم جدا می‌شوند، بعدش گوله گوله می‌شود و بعد از ۱۰ دقیقه این گوله‌ها بهم چسبیده و خامه کاملا یکدست می‌شود. وقتی خامه به این مرحله رسید، می‌توانید وانیل را اضافه کنید.

گام پانزدهم: خامه را به کیک رولت سوئیسی اضافه کنید

وقتی کیک کمی گرم شد، خامه را روی سرتاسر کیک پخش کنید و آن را کاملا یکدست کنید.

گام شانزدهم: مواد لازم برای تزیین کیک رولت با گل‌ها

  • کیسه قیف
  • ماسوره طرح گل
  • رنگ غذای دلخواه
  • کاپلر ماسوره
  • ماسوره WILTON 81 برای گل داودی
  • ماسوره WILTON 352 برای برگ‌ها
  • کاغذ مومی – بریده شده به شکل مربع‌های سه اینچی
  • قیچی
  • دستمال آشپزخانه برای تمیز کردن ماسوره‌ها

اینها ماسوره‌های پیشنهادی ما هستند اما می‌توانید از ماسوره‌هایی با طرح‎های دیگر برای ساخت گل‌ها استفاده کنید.

گام هفدهم: گل‌های داوودی را بسازید

حالا با حرکات دست عمودی، گلبرگ‎ها را به سمت بالا و دور هسته اصلی گل بریزید. اینکار گلبرگ‌های اصلی را می‌سازد. سپس کار را به سمت بالا ادامه بدهید تا گل کمی بزرگتر بشود.
دوباره کمی گلبرگ دور قسمت مرکزی بگذارید. این گلبرگ‌ها را شبیه به پرتوهای خورشید دربیاورید.

همین طور گلبرگ‌ها را بین گلبرگ‌های قبلی بگذارید تا فضای خالی پر بشود. زیبایی گل داوودی به نامتقارن بودنش است و نباید نگران قرینه بودن گلبرگ‌ها باشید.

همین مراحل را برای ساخت گل‌های داوودی با رنگ‌های دیگر تکرار کنید. فقط فراموش نکنید هربار که می‌خواهید رنگ را عوض کنید، قیف و ماسوره را کاملا تمیز کنید تا رنگ‌ها مخلوط نشوند.

بعد از اینکه هر گل را ساختید، آن را در فریزر بگذارید تا خامه کره‌ای آب نشود و نریزد.

گام هجدهم: کیک رولت سوئیسی را رنگ کنید

در همین حین باقیمانده خامه کره‌ای را داخل قیف بریزید تا کار چسب برای چسباندن گل‌ها به کیک را بکند. ماسوره WILTON 352 را هم به یک قیف دیگر وصل کنید تا برگ‌ها را لابلای گل‌ها بریزیم.

گام نوزدهم: گل‌ها را به کیک رولت سوئیسی وصل کنید

گل‌ها را به همین روش و با سلیقه خودتان روی کیک رولت سوئیسی بچینید.

گام بیستم: برگ‌ها را اضافه کنید

کیک رولت سوئیسی آماده است

این کیک سرشار از کره است و توصیه می‌کنیم ۱۵ دقیقه قبل از سرو آن را در دمای اتاق بگذارید تا سرمایش کمتر بشود. اگر زود کیک را ببرید، گل‌ها ترک می‌خورند و می‌ریزند. بعد از سرو هم باقیمانده کیک را به یخچال برگردانید.

دیدگاه خود را بنویسید