دستور تهیه پای شکلاتی و پنیری

نویسنده: امید رمضانزاده دسته: Root تاریخ: دیدگاه: 0 بازدید: 4

اگر شیرینی پزی دوست دارید اما از اندازه‌گیری دقیق مواد و آماده کردن خمیرهای پیچیده خوشتان نمی‌آید، به این معنی نیست که باید از علاقه‌تان صرف نظر کنید. مثلا کیک پای یکی از آن شیرینی‌هایی است که معمولا با روش‌های پیچیده درست می‌شود و کیفیت خمیر یا کراست آن خیلی مهم است. اما در این مطلب یاد می‌گیرید چطور پای شکلاتی را به روش ساده و با نوعی خمیر بی دردسر درست کنید. این دستور تهیه پای شکلاتی بیشتر با مواد آماده است و به همین خاطر استفاده از بهترین مواد تاثیر زیادی روی طعم پای خواهد داشت.

گام اول: مواد لازم برای پای شکلاتی

  • یک و ۱/۴ فنجان آرد
  • ۱۰ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • یک فنجان گردوی پیکن خرد شده – می‌توانید از مغزهای خوراکی دیگر هم استفاده کنید.
  • ۲۲۶ گرم پنیر خامه‌ای
  • یک فنجان پودر شکر
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲۲۶ گرم خامه زده شده سرد
  • یک بسته پودینگ فوری وانیلی – ۱۴۴ گرمی
  • یک بسته پودینگ فوری شکلاتی – ۱۴۴ گرمی
  • ۳ فنجان شیر
  • یک و ۱/۴ فنجان شکلات تخته‌ای نیمه شیرین رنده شده

گام دوم: کراست پای شکلاتی را آماده کنید

قبل از هر چیز فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا گرم بشود. داخل یک ظرف پیرکس ۹×۱۳ اینچ را هم با اسپری آشپزی بپوشانید.

در یک کاسه با اندازه متوسط آرد، کره آب شده و مغز گردوی خرد شده را با هم مخلوط کنید تا گوله گوله بشود.

حالا کراست را داخل ظرف چرب بریزید. این ظرف را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا لبه‌ها به رنگ طلایی روشن دربیاید. کراست را کنار بگذارید تا سرد بشود.

گام سوم: مایه رویی را اضافه کنید

در یک کاسه دیگر و با مخلوط کن برقی پنیر خامه‌ای، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. خامه زده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و این ترکیب را هم به آن اضافه کنید. با یک کفگیر خامه را روی مواد تا کنید تا با هم مخلوط بشوند. وقتی مایه پای شکلاتی آماده شد، آن را روی کراست سرد شده پخش کنید. قسمتی از این لایه پنیری را هم برای لایه رویی نگه دارید.

پودینگ وانیلی و شکلاتی را در یک کاسه تمیز بریزید و با سه فنجان شیر مخلوط کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست بشوند و آن را روی لایه پنیر پخش کنید. باقیمانده لایه پنیر را هم روی شکلات پخش کنید.

ظرف را حداقل به مدت ۲ ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بگذارید تا پای شکلاتی و پنیری آماده سرو بشود.

پای شکلاتی و پنیری آماده است

به همین سادگی یک پای متفاوت و خوشمزه درست کردید. شما می‌توانید با تغییر مغز خوراکی داخل مایه یا طعم پودینگ‌ها پای پنیری مخصوص خودتان را هم ابداع کنید.

دیدگاه خود را بنویسید